BROBY MARKNAD OCH NATIONALDAGSFIRANDE

BROBY MARKNAD lördag den 4 juni och NATIONALDAGSFIRANDE den 6 juni.
Nu är det bråda dagar för Lions Club i Östra Göinge, både marknaden och nationaldagen fodrar mycket arbete både med förberedelser och genomförande. Det verkar som vädrets makter står oss bi och då blir det som vanligt mycket folk på marknaden.Knallar har vi gott om, utöver det så finns det kaffeservering, korv och sillamackor, tivoli, smådjursmarknad och ponnyridning, som ni förstår allt för alla åldrar.

Nationaldagen som firas i Broby Hembygdspark bjuder på

förutom flagghissning, musik, sång, högtidstal, kort andakt, kaffeservering och korvgrillning. Hödjpunkten blir prisregnet till kommunens ungdomar, totalt ska 40.000:- delas ut, ungdomsstipendium på totalt 10.000:- och Pantamerastidendium till föreningar med ungdomsverksamhet på totalt 30.000.
Nu hoppas vi mycket god anslutning på Nationaldagen i Broby.

Posted: 2016-06-02 17:45:21