PANTAMERAINSAMLING LYCKAD SATSNING

Lions Club Östra Göinge blev bästa Lionsklubb i Sverige att samla in burkar och petflaskor och vi kom på 21:a plats bland alla föreningar i landet!!  Vi kan verkligen prata om en win-win situation, då tänker jag inte på vår Lionsklubb utan på kommunens föreningar med ungdomsverksamhet och givetvis miljön.
Vi har nyligen skickat ut uppmaning till alla föreningar i kommunen att skicka in ansökningar till Pantamerastidendiet. Det kommer att delas ut ett antal stipendium på Nationaldagen i Broby hembygdspark. Förra året delade vi ut totalt 30.000:-, i år hoppas vi på mer. Kristianstadsbladet och Norra Skåne har skrivet om det, men det behövs spridas ytterligare. Lägg alla era burkar och petflaskor i våra gula kärl, med eller utan pant. Det går även att kontakta någon i klubben så hämtar vi. All information om stipendiet och våra telefonnummer finns på hemsidan.

Posted: 2016-03-09 21:53:13