LIONS CUP HOCKEY SAMT GRAN OCH BURKINSAMLING

Lions Club Östra Göinge startar det nya året med flera aktiviteter.

Lions Cup i ishockey är det traditionsenligt den 6:e januari och det statar 9.30 i Glimåkra ishall. Turneringen är för bygdens hockeyknattar.

Julgransinsamlingen är det i orterna Glimåkra, Broby och Knislinge, samtidigt går det att lämna burkar och PET-flaskor.

Graninsamlingen är den 16:e januari och startar 10.00, det kostar 40:- att bli av med granen, samtliga pengar går till Lions hjälpverksamhet. Insamling av av läsk och ölburkar samt PET-flaskor gäller både med och utan pant.

Insamling av burkar och PET-flaskor i hela kommunen pågår hela året, alla pengar går till föreningar i kommunen som har ungdomsverksamhet. Kärl finns på Coop i Knislinge, Broby, Sibbhult och på ICA i Glimåkra. Vi hämtar också hemma hos er om ni ringer någon i klubben, tel.nr finns under kontakter. Burkar och flaskor skickas till Pantamera, Lions Club  har instiftat ett Pantamerastipendium där föreningar kan söka pengar, allt finns att läsa på vår hemsida under aktiviteter.

Posted: 2016-01-05 11:34:13