BROBY HÖST- MARKNAD

Ännu en marknad på den anrika marknadsplatsen i Broby har hållits den 5 september i Lions regi.  Det brukar alltid vara fint väder på Broby Marknad, men denna gång hade vi inte vädergudarna på vår sida.Trots det ostadiga vädret så var det många besökare när det klarnade upp vi middagstid.

Våra trogna och trevliga knallar kom trots det ostadiga vädret, vilket vi är tacksamma för.

Marknadsplatsen i Broby med anor från 1700-talet  lockar alltid folk, kanske beroende på att vi strävar efter att ha ett brett utbud av varor och bra matutbud som fungerar som trevliga samlingsplatser för besökarna.

Hansans Tivoli för barnen bidrager givetvis också till att göra marknaden populär bland våra unga besökare. Smådjursmarknaden får vi inte glömma bort också väldigt omtyckt.

Lions vill också passa på och tacka några sponsorer, Länsförsäkringar för brandsläckarna, Ramirent för lån av elkablar och centraler, ÖGRAB för container och ICA Arkelstorp för mat och fika till personalen.

Till våren, första lördagen i juni som vanligt (4/6-16) blir det ny marknad, då hoppas vi solen lyser hela dagen.

För Lions Östra Göinge är marknaderna den största inkomstkällan och HELA behållningen går till välgörande ändamål!

Posted: 2015-09-09 09:02:37