Nu händer det mycket i LIONS Club Östra Göinge!

Lions hade sitt sedvanliga månadsmöte den 3:e onsdagen i maj, denna gång var mötet förlagt till Restaurang Tranan i Sibbhult och medlemmarnas respektive var också inbjudna.

Förutom god mat så var det intagning av nya medlemmar, beslut om stipendier och bidrag samt presidentbyte.

Kvällen började med intagning av 3 st nya medlemmar,  Aina Parr, Gunilla Rösler och Richard Persson, mycket glädjande att vi under året fått 4 nya medlemmar, men vi behöver blir ännu fler.

Martin Thygesson på Tranan / Malmbergs Gastro serverade en utsökt schnitsel med sedvanliga tillbehör.

Verksamhetsårets sista månadsmöte innehöll viktiga punkter, däribland beslöts att dela ut 21.000:- i bidrag till skolprojekt och övriga lokala hjälpprojekt och sammanlagt 35.000:- i stipendier till ungdomar och föreningars ungdomsverksamhet vid Nationaldagsfirandet.

Kvällens sista programpunkt var presidentbyte, Per Stureson som varit president för Lions Östra Göinge i 2 år lämnade över "ordförande" klockan och presidentnål till Görel Dahl, klubbens genom åren 2:a kvinnliga president.

Nu återstår 2 av klubbens viktiga arrangemang innan sommarpausen, båda den 6:e juni, nämligen Broby Marknad och Nationaldagsfirandet med stipendieutdelning.

Presidentbyte2015
Presidentbyte, Per Stureson överlämnar presidentnålen till Görel Dahl.

Posted: 2015-06-01 11:39:22