VÅRENS AKTIVITETER + BROBY MARKNAD + NATIONALDAGEN

Under våren har klubben haft mycket arbete med att arrangera distriktets "årsmöte". Det arrangerades i Glimåkra med program under 3 dagar, fredag-söndag. Under fredagen var det distrikt-styrelsen som hade sitt möte och på lördagen var deltagare från alla distriktets klubbar samlade. Fredrik Ekdala höll en uppskattad föreläsning, utöver detta var det sedvanliga förhandlingar med bla val, där blev Bosse Pehrsson Från vår klubb vald till Distriktguvenör (ordförande) för det kommande verksamhetsåret 2017-18.

Vi har också under våren delat ut vårt LIONS Stipendium, detta året gick det till Beverley Wiik från Östanå. Berverley fick 10.000:-.
IMG_5755

Det som står på programmet framöver är BROBY MARKNAD den 3 juni och NATIONALDAGSFIRANDE  den 6 juni.
Se annonser nedan.
brobymarknad